De Garage

De Garage is een multifunctionele ruimte voor therapie, muziekles, lezingen en workshops.
Het is door haar lemen wanden en mooie houten kastenwand een knusse ruimte waar je goed één op één leerlingen of cliënten in kan ontvangen. Door de omvang van de ruimte (37 m2), is het met een groep van 4 tot 12 personen in een actieve setting een prettige ruimte. En voor een kijk- en luister setting is het voor groepen tot 25 personen goed toeven.

Door de rustige aankleding en uitgebreide opslagruimte, is de ruimte zeer flexibel in zijn indeling. De ligging is zeer gunstig: op loopafstand van het centrum én station Zutphen. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Verhuur

Wanneer men de ruimte huurt heeft men ook het exclusieve gebruik van de keuken (met koelkast & vaatwasser), annex wachtruimte, garderobe en het toilet. Daarnaast is er een thermostaat en ventilatiesysteem in de ruimte. Voor de huurders is er WiFi.

De zaal kan gehuurd worden per uur of urenblok. Bij regelmatige verhuur krijgt men een eigen sleutel en kunnen afspraken ingeboekt worden via de digitale Agenda. Daarnaast is er de mogelijkheid tot het huren van een afsluitbare kast. Voor beschikbaarheid, voorwaarden en prijzen neem contact op met info@vioollesdehoven.nl of bel naar 06-10808229.

Op de hoogte blijven van activiteiten in De Garage? Volg ons op facebook

Geschiedenis

De Garage dankt haar naam aan de functie waarvoor het ooit gebouwd is: een garage. Taxibedrijf Evers heeft hier onder andere haar trouwauto geparkeerd. Aan de buitenpand van het gebouw kan je de plaatsing van de twee garagedeuren nog herkennen. Vanaf 1986 werd het gebruikt als dependance van het Paramedisch centrum. In 2015 is De Garage overgenomen door Taco en Cornelie Wannee.